Over Mij

Hallo,

Mijn naam is Morris Michel geboren in 1985 en woonachtig in Zwolle. Verder ben ik getrouwd en trotse papa van 2 dochters.

Op jonge leeftijd was al vrij snel duidelijk dat ik een sportman in hart en nieren ben. Vanaf mijn jeugd speel ik al bij TC Ittersum.

Vervolgens heb ik les gehad van Silvester Jorna en Josien Boverhof en ben ik competitie gaan spelen bij MLTC Meppel. Mijn vaardigheden ontwikkelden zich snel en ik wilde van mijn hobby mijn werk maken.

Al jaren sta ik vol enthousiasme op de tennisbaan les te geven, zowel aan de jeugd als aan volwassenen. Elke dag ga ik er weer voor om mijn lessers met plezier en soms met een strenge noot naar een hoger niveau te brengen. Tijd voor een dolletje is er altijd, alleen zal er ook gewerkt moeten worden. Door de variatie in leeftijden en de groepssamenstellingen is mijn werk elke dag weer een uitdaging.
Naast mijn werk als tennisleraar draag ik mijn steentje bij in de jeugdcommissie bij TC Ittersum om sporten onder de aandacht te brengen, zowel bij bestaande als bij toekomstige leden. In mijn ogen is sporten een zeer gezonde hobby die een positieve bijdrage zal leveren in het leven, zowel op sociaal als op lichamelijk vlak.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook geregeld op de tennisbaan te vinden, namelijk voor een sportief uurtje socializen en voor de zomercompetitie. Ook mag ik graag in groepsverband kilometers slijten op mijn mountainbike en racefiets.

Ben je enthousiast en wil je kennis maken met tennis of juist jouw vaardigheden verbeteren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, een proefles, een prijsopgave of een te plannen tennisseizoen.

Sportieve groet,
Morris